Spartkov popravni u II kolu Play Out SLS igra se u Subotici u četvrtak 27. aparila u 14:30h

U četvrtak 27. aprila igraće će druga play-out utakmica 32. kola Mocart bet Super lige Srbije između domaćina, subotičkog fudbalskog kluba “Spartak Ždrepčeva krv” i gostujuće ekipe, fudbalskog kluba “Javor” iz Ivanjice. Početak utakmice zakazan je za 14 časova i 30 minuta, a ulaz je za sve ljubitelje fudbala slobodan pa će utakmica ujedno biti i sjajna prilika da subotičani podrže svoje “plavo bele golubove”.

Biće ovo prva utakmica posle određenog vremena kod kuće gde bi trebalo da budemo favoriti, znači do sad smo igrali protiv jačeg protivnika kući, kao što je bio slučaj sa Crvenom Zvezdom. Iz naših grešaka smo zasluženo gubili, primali smo golove i nismo bili dovoljno efikasni. Ja se nadam da ćemo sutra na našem terenu da se nametnemo Javoru i da ćemo iz jedne igre, koja je u najmanju ruku treba da bude naša najbolje igra do sada, da uspemo da budemo efikasni i da završimo utakmicu sa pobedom. – izjavio je šef stručnog štabar FK “Spartak Ždrepčeva krv” Milan Milanović koji je na ovu funkciju došao pre tačno mesec dana.

O predstojećoj utakmici svoje utiske podelio je i prvotimac, Srđan Hrstić.

Mi smo svesni u kakvoj se situaciji nalazimo, a svesni smo i kakvu ekipu imamo, tako da nas sutra zanimaju samo tri boda. Svaki igrač će dati svoj maksimum. – poručio je Hrstić koji će kao napadač sigurno da pokuša da zatrese mrežu protivničkog tima.

Spartakove najbolje igrače pred kraj sezone muči dosta povreda ali naj glavni trener Milan Milanović uverava da su svi na putu brzog oporavka.

Posle suspenzije zbog žutih kartona vraćaju se Srećković i Ado, Šimura je počeo da trenira, Stanić će uskoro, Rošević se polako vraća, Bureković će takođe posle utakmice početi da trči, a kasnije i da trenira sa ekipom, nadam se da ćemo vrlo brzo da se kompletiramo. – istakao je Milanović iz naznaku da je za povatak u formu potrebno vreme kao i da će na predstojećoj utakmici sa Javorom igrati trenutno najbolji tim Spartaka.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio