Spartak u Subotici dočekuje Mladost iz Lučana u ponedeljak 15. maja u 18h

U ponedeljak, 15. maja na Gradskom stadionu u Subotici odigraće se utakmica 35. kola Mocart bet Superlige Srbije između domaćina FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i FK „Mladost“ iz Lučana. Početak utakmice zakazan je za 18 časova.

Imamo tri utakmice do kraja u borbi za opstanak ali za nas kao da ne postoje druge dve osim ove, ova nam je najvažnija i celo prvenstvo se zapravo zasniva na ovoj utakmici koja mora da se pobedi, drugi rezultat ne dolazi u obzir. Svi igrači koji su zdravi i nisu suspendovani su sposobni i daće sve od sebe da ekipa deluje timski. – poručio je Milan Milanović, šef stručnog štaba i glavni trener „Spartaka“ uz kojeg je ovaj tim u poslednjih par kola došao do značajnih bodova za opstanak u Superligi.

– Ponekad nije dosta biti uigran, za rezultate su potrebni i nervi, pamet, lukavost da bi se pobedilo. – zaključio je Milanović.

Očekuje nas jedna jako teška utakmica protiv jedne jako iskusne ekipe kao što je „Mladost“ Lučani. Isto tako mi treba da gledamo na nas. Imali smo dobre pripreme za utakmicu, radili smo naporno i daćemo sve od sebe da pobedimo i da sva tri boda ostanu u Subotici – poručio je Andrej Todoroski, prvotimac Spartaka uz poziv svim Subotičanima da dođu i podrže svoj fudbalski klub i na taj način budu 12 igrač.

Dobra vest je da je i ulaz na utakmicu besplatan a kapije stadiona otvorene su od 17 časova.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio