Akcija odvoženja kabastog otpada ove nedelje u MZ Novo Selo, Peščara i Gat

Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi se u mesnim zajednicama “Novo Selo”, “Peščara” i “Gat”.

Kontejneri za kabasti otpad u MZ “Novo Selo” danas i sutra, 29. i 30. maja postavljeni su na uglu ulica Mičurinove i Trogirske, na uglu ulica Metohijske i Marka Marulića, na početku ulice Laze Mamužića, na Bajskom putu kod okretišta, na uglu ulice Marije Bursać – iza parka, i na uglu Beočinske ulice i Bajskog puta. U MZ ”Peščara”, kontejneri za kabasti otpad takođe će biti postavljeni dva dana, 31. maja i 01. juna, na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke (kraj asfalta), na uglu ulica Josipa Kolumba i Skadarlijske, na uglu Uskočke i Koparske ulice, na uglu ulica Edvina Zdovca i Uskočke, na uglu ulica Kajsija i Lepe, i u ulici Josipa Kolumba, kod stare pruge.

Akcija se ove nedelje završava u MZ “Gat”, a kontejneri će u petak, 02. juna biti postavljeni na uglu ulica Bartola Kašića i Ruđera Boškovića, na uglu ulica Ivana Kukuljevića i Dragojla Jarnjevića, na uglu ulica Marka Oreškovića i Banatske, na uglu ulica Velebitske i Gundulićeve, i na sredini Velebitske ulice (kod dečijeg igrališta).

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio