FK Spartak u ponedeljak u Nišu igra za ostanak u SLS

U predstojećem, 36. kolu Mozzart bet Superlige Srbije fudbalski klub “Radnički” iz Niša dočekaće fudbalski klub “Spartak” iz Subotice. Utakmica je zakazana za ponedeljak, 22. maj, na Gradskom stadionu Čair u Nišu, tačno u 18 časova.

Borba za opstanak je iscrpljujuća, taman ti se čini da si nešto učinio, ali na samom delu još ništa nismo uradili. Imamo još dve utakmice, jedan slabiji rezultate može da dovede u neugodan položaj, mi ćemo da se pripremimo kako treba i pokušaćemo sve da učinimo kako bi u poslednjem kolu izbegli golu borbu za život. – poručio je Milan Milanović, šef stručnog štaba Spartaka uz dodatak da su, osim povređenih igrača poput Dunđerskog i Bjelovića, svi ostali igrači spremni za predstojeću utakmicu.

Mi smo ovaj play-out malo lošije otvorili ali smo na kraju stekli jedan vrlo dobar utisak i želimo tako da nastavimo. U Niš idemo sa ambicijama da vratimo sva tri buda i da malo opuštenije uđemo u poslednje kolo. – izjavio je igrač Petar Stanić uz dodatak da je želja tima da nastave pozitivan niz prethodnih rezultata, što zbog same atmosfere u timu ali i zbog stanja na tabeli.

Mi igramo odgovorno, takmičarski i moja želja je da nastavimo tako da igramo, a takmičarski ne znači da stojimo nazad i da čekamo kontru, već i da napadnemo protivnika i damo gol. Kako vreme odmiče, igrači imaju sve više samopouzdanja i daju lepe golove. Mislim da je to dobro i za sam Spartak ali i za ljude koji gledaju fudbal. Cilj nam je da završimo prvenstvo sa dve pobede i da ostanemo u ligi. – zaključio je Milanović u svom obraćanju.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio