Odvoženje kabastog otpada ov nedelje u Novog gradu, Malom Radanovcu i na Prozivci

Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi se u mesnim zajednicama “Novi grad”, “Mali Radanovac” i “Prozivka”.

Akcija počinje u MZ “Novi grad”, a kontejneri za kabasti otpad postavljeni su dva dana, danas i sutra 15. i 16. maja u ulici I ustanka, kod prodavnice, kod škole „10. Oktobar“, na uglu ulica Bolmanske i Rade Končara, u Lošinjskoj ulici kod fabrike „ Budućnost“ i na uglu ulice Boze Šarčevića i Segedinskog puta. U MZ “Mali Radanovac” akcija takođe traje 2. dana, u sredu i u četvrtak 17. i 18. maja, kontejneri će se nalaziti na početku ulice Nađ Imrea, u ulici Lifke Šandora kod samoposluge, na uglu ulica Bele Bartoka i Srednje, na uglu ulica Turzo Lajoša i Otvorene i na uglu ulica Bokeljske i Vuka Mandušića.

Akcija se ove nedelje, u petak 19. maja završava u MT “Prozivka” a kontejneri za odvoženje kabastog otpada biće postavljeni na uglu ulica Nade Dimić i Lajoša Joa, u ulici Lovre Bračuljevića i na kraju ulice Blaška Rajića.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio