Odvoženje kabastog otpada sledeće nedelje u MZ „Palić“, „Veliki Radanovac“ i „Dudova šuma“

Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica sledeće nedelje sprovodiće se u mesnim zajednicama „Palić“, „Veliki Radanovact“ i „Dudova šuma“.

U MZ “Palić” akcija će trajati dva dana, 08. i 09. maja, a kontejneri za odvoženje otpada biće postavljeni na Trgu Mađar Lasla, na uglu ulica Marka Oreškovića i Pionirske aleje, na uglu Barske ulice i Kanjiškog puta, na uglu Bohinjske i Trogirske ulice, na uglu Ludoške ulice i Horgoškog puta, na uglu ulica 50. i 51. nove i u Vikend naselju kod okretišta autobusa. U MZ “Veliki Radanovac” akcija se sprovodi takođe dva dana, 10. i 11. maja, a kontejneri će biti postavljeni u Peščarinoj ulici kod samoposluge, u Voćarskoj ulici i kod doma mesne zajednice.

Akcija se u narednoj nedelji završava u MZ “Dudova šuma”, u petak 12. maja, a kontejneri za odnošenje kabastog otpada biće postavljeni u ulici Sekereš Lasla kod zgrada, u Šumskoj ulici kod bivše „ Lesnine“, na uglu ulica Stipe Grgića i Dože Đerđa, na uglu Plitvičke i Kosovske ulice, na uglu Travničke i Ulice Stipe Grgića, i na uglu Majšanskog puta i Ulice Bose Milićević.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio