Podela besplatnih kanti za odvoženje otpada u MZ Verušić

JKP “Čistoća i zelenilo” obaveštava građane MZ „Verušić“ da će od danas, 16. maja pa da 24. maja tekuće godine ovo Javno komunalno preduzeće obavljati podelu besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada.

Podela tipskih posuda (kanti) će se obavljati radnim danima od 08 do 14:30 časova. Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu. Iz JKP “Čistoća i zelenilo” apeluju na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, istu će moći preuzeti u prostoriji MZ “Verušić“ radnim danima u periodu od 16. do 24. maja, od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta. Za izvršenu uslugu počevši od 01. juna Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada. Prvi račun će stići u julu 2023. godine.

Za deo MZ „Verušić“ – pravac prema Klisi – odvoženje otpada putem tipske posude (kante) će se sprovoditi svake srede, počevši od 31. maja, a za deo MZ „Verušić“ – pravac prema Starom Žedniku (Šištak) – odvoženje otpada putem tipske posude (kante) će se sprovoditi svakog četvrtka, počevši od 01.juna tekuće godine. Do tada, smeće će se odvoziti putem tipske vreće (žuti džak) ustaljenom dinamikom.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio