Podela bodova u Subotici na poslednjoj utamici ove sezone SLS-a

U utakmici 37. kola Mocart bet Superlige Srbije fudbalski klub “Spartak Ždrepčeva krv” i fudbalski klub “Radnik” iz Surdulice odmerili su snage u subotu, 27. maja, a iako je Spartak vodio sa 2:0 nakon prvog poluvremena, utakmica je ipak završena remijem, 2:2.

Čestitam Spartaku na obezbeđenom opstanku i na današnjoj igri, generalno onako kako smo očekivali da ćemo igrati, tako se i desilo. Imali smo malo lošiji start ali mi smo do našeg cilja došli jer smo bili otpisani i napravili smo jednu “nemoguću misiju”, možemo da budemo zadovoljni jer smo došli do baraža. – rekao je Predrag Ranđelović, pomoćni trener FK Radnik iz “Surdulice” uz dodatak da se nada kako će Radnik ostvariti svoj cilj i ostati u Superligi Srbije.

Isto tako kolegi bih čestitao i na današnjoj igri i na tome što su uspeli da dođu do baraža, i dalje imaju velike šanse i ja bih im poželeo da ostanu u Ligi. Što se nas tiče, čestitao bih našim igračima na izvanrednom zalaganju otkako sam ja trener, na jednoj velikoj taktičkoj disciplini, na želji da igraju fudbal na svakoj utakmici. Imali smo 6 teških utakmica i sve smo ih odrigrali kako treba, napadački, taktički, imali smo vrlo dobar, pristojan rezultat. Žao mi je što danas nismo pobedili, bili bi deveti, ovako smo zadržali deseto mesto. U poluvremenu smo imali veliku prednost, 2:0, i tada sam se setio mojih starih, velikih trenera koji su uvek govorili da je to najgori rezultat. Tako se i desilo, imalo smo jedan loš period igre kada smo primili dva gola ali smo napravili raspored igrača na terenu, uspeli smo da uspostavimo raznotežu. Protivnik je imao inicijativu ali više nije imao tako opasnih napada. Ni mi nismo uspeli iz kontra napada da damo gol pa je ovako ipak zasluženi rezultat, a mi idemo na zasluženi odmor. – poručio je Milan Milanović, šef stručnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv” i novi trener subotičkog superligaškog kluba koji je ipak ispunio svoju nameru jer je za svega dva i po meseca svojim vođenjem ekipe uspeo da osigura Spartakov ostanak u Superligi Srbije, a na tom podvigu njemu i svim Spartakovim “golubovima” čestita i naš portal uz nadu da će u narednoj sezoni ostvariti još kvalitetnije rezultate.

Foto: Mikiko Ishikawa

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio