Rođeni Subotičanin Marin Dulić potpisao prvi profesionalni ugovor za prvi tim Spartaka

Fudbalski klub „Spartak Ždrepčeva krv” predstavio je danas, 20. maja novog igrača, Marina Dulića koje dolazi iz omladinske škole fudbala ovog prvoligaškog kluba.

Marin Dulić je golman koji je rođen 2004. godine iz naše omladinske škole. Sa njim je ugovor potpisan na 5 godina, odnosno do 2028. godine i ovo je jedan vid nagrade za sve ono što je on u proteklom periodu radio, koliko je brzo napredovao i ja se nadam da će uskoro biti u najužoj konkurenciji za prvog golmana prvog tima Spartaka – istakao je direktor škole fudbala FK “Spartak Ždrepčeva krv”, Vladimir Torbica.

U klubu sam 12 godina i prošao sam sve mlađe kategorije. Čast i zadovoljstvo je biti zvanično predstavljen u Spartaku, želim da se zahvalim stručnom štabu i Upravi kluba na ukazanom poverenju, na meni je da radim, da se dokazujem i što pre nametnem na mestu prvog golmana. – izjavio je Marin Dulić pri potpisivanju ugovora.

Znam kroz šta je prolazio poslednjih par godina što se tiče zdravlja i što se tiče teškoće treninga, dugo smo zajedno u ovom klubu i on mora da bude jedan od momaka koji ruši stereotip da Spartak ne veruju u svoju decu i decu iz Subotice. Ja se nadam da će što pre stati na gol. – poručio je koordinator škole fudbala Ivica Francišković.

Marin je jedini predstavnik generacije 2004., a prema rečima Ivice Franciškovića, potpisivanje ugovora nije garancija da će igrač i ostati prvotimac Spartaka, jer ta uloga mora i da se zasluži, radom i rezultatima. Slično smatra i Vladimir Torbica koji u omladincima koji su 2005. i 2006 godište takođe vidi potencijal koji će, prema njegovom mišljenju, predstavljati budućnost za prvi tim FK “Spartak Ždrepčeva krv”.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio