Spartak ide na pobedu za deveto mesto na kraju sezone

Na samom kraju sezone, u okviru 37. kola Mocart bet Superlige Srbije fudbalski klub “Spartak Ždrepčeva krv” će sutra, 27. maja biće domaćin na utakmici protiv gostiju iz Surdulice, fudbalskog kluba “Radnik”. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici, a početak je zakazan za 17 časova.

Svi smo dobro raspoloženi jer smo uspeli da i pre poslednjeg kola izborimo opstanak u Superligi i da ovaj deo sezone završimo uspešno. U poslednjem kolu izaći ćemo u najboljem mogućem sastavu i pokušaćemo i ovu utakmicu da pobedimo, ona nam donosi 9. mesto što predstavlja vrlo lep uspeh za Spartak. – poručuje Milan Milanović, šef stručnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv” uz dodatak da Spartak sada igra opuštenije ali da ujedno ima i obavezu prema drugim klubovima da igra maksimalno profesionalno i da svojim stavom i igrom utiče pozitivno, a i ostvari pobedu. Milanović je poručio da on i igrači sa svoje strane daju sve od sebe, a izrazio je nadu i da će Subotičani prepoznati trud Spartaka i da će se ubuduće češće posećivati Spartakov stadion kako bi navijali i podržali svoj tim na utakmicama.

U zadnje vreme napavili smo niz pozitivnih i dobrih rezultata, voleli bi da tako nastavimo i u poslednjem meču na ovom prvesntvu i da prvenstvo završimo na što boljoj poziciji, sa pozitivnim rezultatom. – kaže Aleksa Đurasović, prvotimac subotičkog superligaškog kluba uz poziv svim navijačima da dođu sutra na gradski stadion i podrže fudbalere Spartaka.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio