Spartak protiv Kolubre u Lazarevcu igra za nova tri boda

Na praznik rada, Prvi maj, FK “Kolubara” iz Lazarevca dočekaće na svom gradskom stadionu goste, FK “Spartak Ždrepčeva krv” povodom utakmice 33. kola Mozzart bet Superlige Srbije.

Ova utakmice ujedno je i treći play-out meč za ostatak u Superligi, i sjajna prilika da subotički klub dođe do još bodova. Početak utakmice zakazan je za 17 časova.

Ekipa je prilično zamorena, dali su sve od sebe u prethodnoj utakmici ali se nadam da tu postoji još rezerve, da će do sutra da se odmore i da skupe snagu za vrlo bitnu utakmicu. Nema nepoznanica između nas i Kolubare tako da izlazimo da odigramo još jednu utakmicu i, kao do sada, da probamo da pobedimo. – izjavio je Milan Milanović, šef stručnog štaba “FK Spartak Ždrepčeva krv”.

Znamo sve zahtjeve koje smo imali prošli put u susretu sa Kolubarom, ovog puta ćemo pokušati da sve to ispoštujemo i da se vratimo u Suboticu sa pozitivnim rezultatom, sve je u našim rukama do kraja sezone. – poručio je prvotimac Marko Bugarin.

Nakon utakmice sa Javorom, atmnosfera u timu je dobra, svi su srećniji na treninzima pa sa dobrom energijom odlaze i u Lazarevac po bodove. Još uvek ima povređenih igrača ali ekipa koja igra u poslednjih par kola biće, prema rečima trenera, Milana Milanovioća, spremna i sutra da izađe na megdan sa Kolubarom.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio