XI Vojvođanski galop 27. maja na subtičkom hipodromu

Ljubitelji konjičkog sporta u subotu 27. maja biće u prilici da uživaju svemu što ove plemenite životinje mogu da pokažu jer se na Gradskom hipodromu, sa početkom u 12 časova održava “XI Vojvođanski galop” u organizaciji Vojvođanske Fondacije za razvoj „Halo”.

Trinaest učesnika odmeriće snage u tri kvalifikacione, galopske trke, a pobednici će učestvovati i u finalu. Takođe se organizuju i trke u poni disciplini. Oni koji budu najbolje plasirani imaće priliku da svoje znanje i sposobnosti pokažu i u Mađarskom nacionalnom galopu koji se dešava u centru Budimpešte, u oktobru ove godine. Sve posetioce hipodroma očekuju dobra, takmičarska atmosfera i brzi konji, a osim galopskih trka organizatori su priredili i kasačke trke. Posebnu draž ovoj manifestaciji prirediće i nastup konjičkog kluba “Imperijal” iz Subotice koji će uz adekvatnu muziku i dresurno jahanje izvesti umetničku koreografiju.

U programu “vojvođanskog galopa” učestvuju i mažoretkinje plesnog studija “Crystal Dance” i udruženje plesača “Talentum” sa folklornim plesom. Za sve prisutne organizuje se i takmičenje u kuvanju „ čikoštokanj”-a, restoran Bon Appetit sa svojom kuhinjom očekuje sve goste, a pripremljen je i vašar rukotvorina i izložba starih zanata. Manifestacija se zatvara nastupom Operetskog pozorišta iz Budimpešte.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio