Koncert „Disco Opera“ odlaže se za 17. avgust zbog lošeg vremena

Dugo najavljivani, a svakako i dugo čekivani koncert „Disco Opera“ predviđen da se održi u petak 16. juna na Letnjoj pozornici na Paliću, zbog lošeg vremena i najave kiše odlaže se za 17. jul.

Zbog najave lošeg vremena za predstojeći vikend, i najavljenih kiša, a zbog kompleksnosti celog događaja primorani smo da nastup “ Disco Opere “ pomerimo na 17.08.2023. Karte kupljene za ovaj datum,važiće i za sledeći. Ostatak ulaznica za ovaj događaj ostaće u prodaji do datuma koncerta. Oni kojima datum ne odgovara, mogu vratiti ulaznice na mestima na kojima su ih kupili. Hvala na razumevanju. – piše u saopštenju organizatora.

Podsećamo da se radi o združenom sastavu novosadskog Big benda, članova hora i orkestra opere Srpskog Narodnog pozorišta izvešće koncert “Disco opera”, a prema rečima organizatora, svojevrsno fantastično putovanje kroz najlepše teme disco muzike. Na programu koncerta se, u vidu simfonijskih remiksa, nalaze neki od najboljih predstavnika Disco talasa sedamdesetih i osamdesetih, Earth, Wind & Fire, ABBA, Boney M, Bee Gees, Michael Jackson, Stevie Wonder, Donna Summer, Aretha Franklin, Quincy Jones, Wild Cherry. Dirigent koncerta je Fedor Vrtačnik, a učestvuju solisti Bojana Stamenov, Jelena Pajić, Zoran Šandorov, „Disco Sisters“ članice hora opere SNP-a, Gabor Bunford – tenor saksofon i Dragan Kozarčić – truba. Početak koncerta je u 21 čas.

Karte su u pretprodaji na sajtu tickets.rs ili u prodavnici Ice House u Subotici, Prvomajska 93.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio