Međunarodni veteranski turnir u košarci u Subotici od 09. do 11. juna

„24. Međunarodni turnir veterana i veteranki u košarci“ je manifestacija kojoj se svi Subotičani veoma raduju, a ove godine, turnir startuje od sutra, 09. juna kada u  10 časova u subotičkoj Hali sportova počinju prve utakmice.

Na turniru učestvuju 24 muške i 6 ženskih ekipa koji će se takmičiti u 40 utakmica. Turnir traje tri dana, tj u petak, subotu, i nedelju, 09., 10., i 11. juna, a sportisti veterani doći će u Suboticu iz svih republika bivše Jugoslavije, kao i iz republike Mađarske i obojiti naš grad u boje veteranske košarke. Utakmice će se igrati u Hali sportova u Subotici i u fiskulturnoj sali Osnovne školi „Majšanski put“, a svi vatreni ljubitelji ovog sporta moći će besplatno da ih posete. Naglasak je i ove godine na „trećem poluvremenu“, tačnije na dobrom druženju, muzici i pozitivnoj energiji koja iz godine u godinu okuplja košarkaše i košarkašice u najbojim godinama. Suboticu veoma ponosno predstavljaju naše korarkašice, „kornjače“ koje i ove godine pozivaju sve ljude dobre volje da dođu i lepo se provedu, ali ih i podrže na putu do pobede.

Svi koji imaju malo vremena i žele da se podsete nekih starih vremena, dobrodošli su na naše utakmice. Želimo da sledeći 25. jubilarni turnir bude nešto veoma posebno. – kaže Anka Pejušković, jedna od legendarnih subotičkih „kornjača“.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio