Odvoženje kabastog otpada ove nedelje u Subotici

Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi se u mesnim zajednicama “Mali Bajmok”, “Zorka“ i “Bajnat”.

Kontejneri za kabasti otpad u MZ “Mali Bajmok” danas i sutra, 05. i 06. juna postavljeni su na uglu Sivačkog puta i ulice Braće Milašin, na uglu ulica Ivana Sarića i Durmitorske, uglu ulica Albe Franciškovića i Batinske, između ulica Radoja Vujoševića i Kisačke, na uglu ulica Baranjske i Fočanske, na uglu Somborskog puta i Batinske ulice i na uglu Tavankutskog i Somborskog puta. Akcija se potom seli, takođe na dva dana, u MZ “Zorka” a kontejneri za kabasti otpad u sredu i u četvrta, 07. i 08. juna biće postavljeni na uglu Zorkine i Erdutske ulice, na uglu Batajničke i Balzakove ulice, na uglu ulica Petra Popovića Age i Alekse Kokića, na uglu ulica Proleterskih brigada i Somborske, na uglu ulica Proleterskih brigada i Zorkine, na uglu ulica Proleterskih brigada i dr Ferenc Bodrogvarija i na uglu ulica Jokai Mora i Kristofera Kolumba.

Akcija se ove nedelje završava u MZ “Bajnat”, a kontejneri za odvoženje kabastog otpada, u petak, 09. juna biće postavljeni na uglu ulica Braće Radić i Dragiše Mišovića, na uglu ulica Šolohove (Čapajeve) i Kumičićeve, na uglu ulica Dalmatinske i Ivana Ivanića, na uglu Senćanskog puta i Učke ulice i u ulici Ljube Nenadovića.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio