Vikend besplatnog kupanja pasa 17. i 18. juna pod nazivom „Ponesi peškir“

Subotica je od pre dve godine dobila prvu samouslužnu perionicu za pse. Ovaj vid usluge vrlo je tražen u svetu, a subotičani su ga vrlo brzo prihvatili. U znak zahvalnosti redovnim posetiocima salona, a radi upoznavanja sa onima koji još nisu upoznati sa najmodernijim i jedinim salonom u Subotici koji radi non-stop, drugi rođendan salona proslaviće se u obliku vikenda besplatnog kupanja pasa 17. i 18. juna u periodu od 12-18 časova.

Vlasnik samouslužnog kupanja Bojan Torbica kaže da nije iznenađen što su subotičani ovako lepo prihvatili nešto novo u našem gradu.

– Kada smo razmišljali o ovom vidu biznisa vodili smo se jednom činjenicom, a to je, da je sve više ljubimaca u Subotici. Svakako je velika prednost biti prvi u svom gradu ma koji biznis pokretali. Naravno, jako bitna stavka je i odnos prema poslu. Tako se mi svakodnevno trudimo u samouslužnom kupanju „SVET PASA“ da našim mušterijama budemo uvek na usluzi, a da kvalitetom kozmetike doprinesemo da nam se mušterije rado vraćaju. Bitno je napomenuti da mi nismo zamena za groomere, mi smo „prva pomoć“ između dva grooming tretmana.

Subotičanima je omogućeno kupanje pasa u bilo koje doba dana ili noći. Salon radi 24h dnevno 7 dana u nedelji. Nema zakazivanja, a na vlasniku psa je da samo ponese peškir koji će ubrzati proces sušenja.



– Imali smo jedan peh na samom početku pre 2 godine, a to je da smo kupili vrlo lošu mašinu domaće proizvodnje iz S.Mitrovice. Loše izrade, nekvalitetnih i polovnih delova, što su subotičani odmah primetili i sugerisali nam na mnoge stvari koje im se ne sviđaju i zbog kojih ne bi ponovili svoj dolazak. I hvala im na tome jer bez njih ne bi bilo ni nas. –
dodaje Bojan.

– Zbog kvara bili smo prinuđeni da zatvorimo salon na 7 meseci. Za to vreme trudili smo se da razvijemo nešto u šta ćemo biti sigurni da će raditi perfektno. Napravili smo sami potpuno novu, smart mašinu sa unapređenim funkcijama i pre svega sa najkvalitetnijim komponentama od čega bismo izdvojili svakako profesionalni fen za ultra brzo sušenje dlake od 2600w čime postupak kupanja sa sušenjem može da bude završen za svega 15 minuta. Lako brzo i jednostavno, što mi u šali volimo da kažemo „kao vožnja bicikla“.
Zdravlje ljubimaca nam je na prvom mestu i stoga smo se odlučili za najkvalitetniju kozmetiku na našem tržištu. To je Soppy kozmetika iz Novog sada sa svojim potpuno prirodnim proizvodima na biljnoj bazi odobrena od strane instituta za javno zdravlje Vojvodine, idelane PH vrednosti za kožu pasa i bez opasnih teških metala.“


Samouslužno kupanje pasa u Subotici nalazi se na adresi Trg Sinagoge 1a (preko puta Sinagoge, pored gradskog Muzeja) ili što bi Subotičani rekli „između dva zlatara kod mlečne pijace“.

Povodom proslave drugog rođendana ovog vikenda 17. i 18. juna svi subotičani moći će potpuno besplatno da okupaju svoje ljubimce i isprobaju novu mašinu sa novim fenom. Pozvani su svi oni koji redovno koriste usluge ali i oni koji nisu bili do sada,a na raspolaganju će im biti tim kupanjepasa.com da im pomogne ukoliko im zatreba. Posetioce očekuju pokloni dobrodošlice. Ponesite peškir.

Svi zainteresovani mogu nas upoznati i putem InstagramFacebook stranice.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio