Fk Spartak Žk sa još dva pojačanja otvara sezonu – prva utakmica na programu u subotu 29. jula u 18:55h

Pred nama je nova fudbalska sezona, a na samom početku, u prvom kolu Mozzart bet Super lige Srbije FK “Spartak Ždrepčeba krv” odmeriće snage sa beogradskim FK “IMT”. Uutakmica se igra sutra, 29. jula, na Gradskom stadionu u Subotici, sa početkom u 18:55 časova.

Šampionat se približio, nadam se da će biti sretan po nas. Kada govorimo o protivniku, to je dobra ekipa sa kojom smo igrali prvu utakmicu na pripremama. Indivudualno su dosta dobri, igraju dobro u napadu i mislim da nas sutra očekuje dobra utakmica. – izjavio je Aleksandar Keržakov koji kaže da pred sutrašnju utakmicu nema treme ali da se svaki igrač i trener uvek preispituju pred utakmicu koja sledi.

Prema njegovim rečima na raspolaganju su svi igrači prvog tima za koje se nada da neće razočarati sve navijače, a vruća podrška sa tribina uvek je dobro došla. Spartak je takođe predstavio i dva nova igrača prvog tima. Pojačanje stiže u vidu centralnog veziste Vladana Vidakovića i napadača Acule Kolinsa.

Vladan Vidaković je u Spartaku proveo 2,5-3 godine nakon čega je zaslužio transfer u Maribor. Mi smo sada reagovali zbog toga što želimo da pojačamo konkurenciju u veznom redu, zbog njegove brzine, skoka i znanja. – istakao je Ljubiša Dunđerski, sportski direktor FK “Spartak Ždrepčeva krv”, poželevši sve najbolje starom – novom vezisti Vidakoviću.

Acune Kolins je 2004 godište, sa nama je već tri meseca, konačno je sada stigla i sva papirologija. Krase ga fizika, brzina i skočnost i nadamo se da će uspeti da dokaže to što smo mu dali mogućnost i šansu da potpiše profesionalni ugovor sa nama i da se nametne stručnom štabu i uđe u sistem koji Spartak zahteva. – izjavio je Dunđerski.

Zahvalan sam porodici Spartaka na sjajnoj dobrodošlici otkako sam došao u klub. U pripremnim utakmicama smo se trudili da pokažemo šta znamo, trudićemo se da pružimo najbolje što se očekuje od nas. – rekao je Kolins koji kaže da mu se srpski fudbal dopada jer daje priliku mladim igračima da se dokažu.

Subotica je divna, ljudi žele da pričaju sa vama i nakon par rečenica, svi me odmah pitaju da li igram za Spartak. – naglasio je napadač, Acune Kolins.

Zahvalio bih se predsedniku kluba na svemu što je uradio za mene i što me je po drugi put primio u Spartak. Veoma sam srećan što sam se vratio u Suboticu, ovde sam proživeo najlepše trenutke u dosadašnji karijeri i nadam se da ću da nastavim tamo gde sam stao pre godinu dana. – poručio je Vidaković izrazivši nade da će predstojeća sezona biti veoma uspešna.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio