Još jedno „Super Leto“ prođe eto u dobroj atmosferi – Fotografije

Drugo po redu Super Leto proteklog vikenda, u subotu 29. jula, takođe je prošlo u dobroj atmosferi, uz koju su se zabavili gledaoci koliko i sami akteri, što je i cilj ove sportsko-zabavne manifestacije, koja se svake godine organizuje na bazenu Dudova šuma u toku letnjih raspusta i godišnjih odmora.

Najmlađi su se takmičili u štafetnom plivanju, sa daskom za plivanje i u gađanju mete lukom i strelom, koje su organizovali treneri iz školice sporta Su Team. Nakon takmičenja podeljene su nagradice i osveženje za buduće subotičke sportiste. Nakon toga usledio je sudar generacija u odbojci, šutiranju peteraca, plivanju u balans štaveti i takmičenju u brzom jedenju palačinki. Usledile su nagrade, zajedničko fotografisanje i zasluženo jedno lepo sećanje na zanimljivu subotu na bazenu.

Sledeće i poslednje „Super leto“ ove sezone, održaće se 19. jula na bazenu Dudova šuma od 17 časova. Svi zainteresovani mogu da se prijve na fejsbuk ili instagram stanici JKP Stadion ili lično na blagajni bazena, a kako je bilo proteklog vikenda pogledajte u nastavku.

   

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio