Obaveštenje o planiranim prekidima u isporuci električne energije za 28. jul u Subotici

Elektrodistribucija “Subotica” obaveštava da će zbog radova na elektroenergetskim objektima doći do prekida u isporuci električne energije za 28. jul u Subotici, na lokacijama i u terminima navedenim u nastavku:

Šiškovac             

09:10  – 13:00

U naselju Šiškovac sa okolnim salašima.

Naumovićevo  

09:10  – 13:00

U naselju Naumovićevo u okolini Željezničke stanice (Gornji Verušić) i salaši u okolini DES-a.

Verušić

09:10  – 13:00

U naselju Verušić sa okolnim salašima.

Đurđin

13:00  – 14:00

Na Mišićevskom putu.

Subotica            

11:00  – 12:00

U ulicama: Ljube Šercera između br. (52 i 77), Đevđelijska BB.

09:05  – 10:00

U ulicama: Ernesta Kuna, Tivadara Puškaša i deo Kozjačke u okolini.

Stari Žednik      

09:00  – 11:00

U ulicama i delovima ulica sa okolinom: Zmaj Jovina, Trg Slobode, Matka Vukovića, Pionirska, Matije Gupca, Stari Žednik, Rade Končara, Žarka Zrenjanina, Beogradski put i salaši u okolini, Ivana Milutinovića, Dimitrija Tucovića, Vladimira Nazora, Kidričeva, Čantavirski put, Ištvana Kizura, Bratstva Jedinstva, Prvomajska, Pionirska br. (1 i 7).

Subotica            

08:30  – 11:30

U ulicama i delovima ulica u okolini: Kalnička, Deligradska, Pesnička br. (4, 6, 8), Antona Aškerca (od Deligradske do kraja), Teslina između (Pupinove i Partizanskih Baza), Šantićeva između (Ante Parčetića i Save Kovačevića) i između (Antona Aškerca i Partizanskih baza), Ištvana Kizura između (Tesline i Aranđelovačke), Mihajla Pupina između (Tesline i Karolja Bitermana), deo Mihajla Pupina (između Nikole Tesle i Adolfa Singera), Ante Parčetića između (Tesline i Šantićeve), Marije Vojnić Tošinice br. (30 i 32), Husinska, Radenska, Aranđelovačka, Bukovička, Save Kovačevića između (Tesline i Šantićeve), Pavlovačka u okolini, Partizanskih baza između (Tesline i Šantićeve), Heroja Pinkija između (Tesline i Šantićeve), Maroš, Nera, Karaš, Rečna, Bajmočka (u okolini Šantićeve), Kodalj Zoltana, Dolenjska, Adolfa Singera br. 30 i 32.

 

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio