„Super leto“ na bazenu Dudova šuma

Sada već tradicionalna zabavno sportska manifestacija „Super leto“ koje se svakog leta održava tri puta u toku letnjeg rapusta, treću godinu za redom, okupilo je ljude koji su prepoznali ideju da se svi učesnici, pre svega, opuste uz dobro osmišljene igre na vodi, domaću i stranu aktuelnu muziku za koju se ovaj put pobrinula DJ Petra i uz voditelja Žiku Savina.

Četiri ekipe sa po tri člana takmiče se u vodi, u odbojci, petercima i balans štafeti, dok je poslednja igra najslađa od svih pošto se timovi takmiče u brzom jedenju palačinki, što dođe kao poslasica za kraj zanimljivog druženja. Za svaku ekipu spremne su nagrade i hladna limunada,a pre nego što se zagreje atmosfera, u pomoć organizaciji priskočila je školica sporta Su Tim koja organizuje zanimljive igrice za najmlađe posetioce bazena, te i njih na kraju igara čekaju nagradice i hladna limunada.

Sledeće „Super leto“ zakazano je za 29. jul u 17 časova,  a poslednje druženje ovog leta čeka nas 19. avgusta, takođe u 17 časova. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem OVDE ili na blagajni bazena svakog dana do 18 časova.

Kako je bilo ove nedelje pogledajte u galeriji fotografiju u nastavku.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio