Naredno kolo Superlige Srbije Spartak igra u ponedeljak 07. avgusta u Surdulici

U drugom kolu Mocart bet Super lige Srbije snage će u ponedeljak 07. avgust odmeriti FK „Radnik“ iz Surdulice i FK „Spartak Ždrepčeva krv“. Utakmica će se igrati na stadionu „Čair“ u Nišu a početak je zakazan za 18 časova.

Početak je sezone, svi su otprilike na istom nivou, protivnik je dosta kvalitetan, prošlu utakmicu igrali su nerešeno i u dobrom raspoloženju čekaju utakicu protiv nas. Mislim da će to biti izuzetno teška ali i interesantna utakmica. Hvala Bogu, nemamo mnogo povređenih igrača, obično su to male povredee posle utakmice koje se brzo zaleče. Svi su spremni i na svom maksimumu. – izjavio je šef stručnog štaba Aleksabdar Keržakov.

Sličnog mišljenja bio je i kapiten Spartaka, Dejan Kerkez.

Mislim da će to biti utakmica gde će odlučiti detalji, na nama je da se spremimo i ostvarimo što bolji rezultat čime bi sebe usmerili ka gornjem delu tabele što nam je i cilj. Ekipu radnika čine igrači koji su nam poznati. – zaključio je Kerkez.

Po pitanju novosti vezane za Srđana Hrstića i njegov transfer, Keržakov je istakao da je to izuzetno dobro, pre svega za samog fudbalera.

Svojim ponašanjem treniranjem i utakmicama koje je igrao zaslužio je prelazak u novi klub. Što se tiče našeg kluba, to je rekordni transfer i ne možemo da se ne radujemo. Za sve naše igrače to je takođe dobra vest, mi imamo igrače koji će Hrstića zameniti i koji će nastaviti njegovim putem. – rekao je gravni trener Spartaka.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio