Srđan Hrstić prvi milion subotičkog Spartaka

Svedoci smo visokih transfera i milionskih cifara za koje velika imena domaćeg i svetskog fudbala prelaze iz jednog kluba u drugi. Po svemu sudeći, na pomolu je da se ovakav scenario dogodi i fudbaleru subotičkog prvoligaškog kluba, Srđanu Hrstiću iz FK “Spartak Ždrepčeva krv”.

Čaršijom se pronela priča da će dvadesetogodišnji Srđan Hrstić potpisati ugovor za 1.600.000 eura za švedski šampionski klub Haken. Ovaj transfer biće ubedljivo najskuplja “prodaja” kluba sa severa zemlje, prethodni rekord od 600.000 evra postavio je, pre čak 11 godina, još jedan proslavljeni fudbaler Spartaka, Vojo Ubiparip, kada je prešao da igra za Leh Poznanj. Srđan Hrstić je jedan od fudbalera koji je ponikao iz omladinskog “pogona” Spartaka, sa 19 godina postao je prvotimac ovog kluba, zajedno sa još četiri fudbalera, Lukom Bjelovićem, Aleksom Đurasovićem, Ilijom Miodragovićem i golmanom Marinom Dulićem.

Očigledno je da je adekvatan i kvalitetan rad sa mlađim kategorijama i decom iz Spartakove škole fudbala dao prave rezultate, kako na terenu tako i u saradnji sa svetskim klubovima.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio