Zanimljivi poslednji dani avgusta na Paliću

Subotičane u nastavku leta očekuje bogat i raznovrstan program kada su u pitanju pozorišna i muzička dešavanja u organizaciji Ice Music Box-a iz Subotice.

U četvrtak 17. avgusta na Letnjoj pozornici na Paliću, Novosadski Big Band i Orkestar opere Srpskog Narodnog pozorišta izvešće koncert “Disco Opera” sa početkom u 21 čas. Činjenica je da je Disco muzika krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih unela sasvim novu čaroliju u muzički svet u tadašnje klubove ali i naša srca. Na programu koncerta se nalaze neki od najpredstavnika autora Disco talasa sedamdesetih i osamdesetih godine, “Earth, Wind & Fire”, ABBA, Boney M, Bee Gees, Michael Jackson, Stevie Wonder, Donna Summer, Aretha Franklin, Quincy Jones, Wild Cherry. Dirigent koncerta je Fedor Vrtačnik, a nastupaće Bojana Stamenov, Jelena Pajić, Zoran Šandorov, „DISCO SISTERS“ članice hora opere SNP-a, Gabor Bunford na tenor saksofonu i Dragan Kozarčić na trubi.

U nedelju 20. avgusta, takođe na Letnjoj pozornice Palića, od 21 čas, Srdjan Olman će održati svoj Stand Up Show ”Pravda za Olmana”. To je šou koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže istorije, odnosno problemima tokom Srđanovog detinjstva.

U četvrtak 24. avgusta, od 21 čas, na sceni palićke Letnje pozornice, glumac Ivan Bosiljčić izvešče muzičko-poetsko program pod nazivom “Naše veče”. Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske, filmske i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.

U subotu 26. avgusta Letnja pozornica na Paliću biće mesto kabarea i urbane komedije “Dva i po muškarca” Dragana Marinkovića Mace i “Intime band”-a.

Smeh pruža istu količinu zadovoljstva, koliko i 2000 čokoladica ili 25000 dolara, sa nama na Letnjoj pozornici Palić, imate šansu da postanete milioneri. – poručuju organizatori, Ice Music Box-a iz Subotice. Kabare “Dva i po muškarca” je mix najboljih Ex-Yu pop-rock hitova, sevdalinki i pesama koje gledaoci uz stari dobri sarajevski humor Dragana Marinkovića Mace jednoglasno svrstavaju u svoje nezaboravne noći.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio