Mlađim sindikalcima predstavljene najznačajnije novine u Zakonu bezbednosti i zdravlja na radu

Članovima Sekcije mladih Sindikata Subotice koju čine članovi do 35 godina iz raznih delatnosti ove Organizacije, predstavljene su juče, 28. septembra najznačajnije novine u Zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu.

Predsednik Sekcije mladih Sindikata Vojvodine Adam Šarić, pravnik Savez samostalnih sindikata Vojvodine ocenio je ove izmene korisnim ali je istakao potrebu praćenja primene ovog Zakona. Predsednik Sekcije mladih Sindikata Subotice, Miloš Suvajac je predočio svojim kolegama mogućnosti koje im stoje na raspolaganju u cilju boljeg povezivanja, isticanja problema i interesovanja mladih u svetu rada. Predsednik i potpredsednik SSSG Subotice Ištvan Huđi i Čedomir Baroš su iskazali podršku i praktičnim primerima približili delovanje Organizacije.

Da bi se mladi sindikalci što bolje povezali tu su i društvene mreže, a dogovoreno je i da se organizuju sportski dani u kojima bi se nakon obrade neke sindikalne teme organizovalo druženje, sportska nadmetanja i razmena iskustava i kontakata. – poručuju iz Saveza samostalnih sindikata grada Subotice.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio