Spartak dočekuje Vojvodinu u sedmom kolu SLS

U okviru 7. kola Mocart bet Super lige Srbije, u subotu, 16. septembra na Gradskom stadionu u Subotici igraće se utakmica između domaćina FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i gostiju, FK „Vojvodina“ iz Novog Sada. Početak utakmice zakazan je za 20 časova i 15 minuta.

Predstoji nam teška utakmica sa veoma jakom ekipom. Igramo sa ekipom koja je ne tako davno promenila glavnog trenera, ta smena uticala je da oni ne samo dobro igraju već i da pobeđuju u poslednje vreme. Mi smo imali nesreću da nismo imali dobre retzultate u poslednje vreme, ali tako je u fudbalu kada se ekipa oporavlja. U tim situacijama rezulatati nisu toliko dobri. Idemo u dobrom pravcu i uverem sam da će u budućem periodu rezultati doći, nadam se već od sutra. – istakao je šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“, Aleksandar Keržakov uz dodatak da svi fudbaleri Spartaka znaju kakva ih utakmica sutra očekuje i da je uveren da će subotiča ekipa sutra pokazati svoj kvalitet.

Karte za utakmicu mogu se kupiti na licu mesta, a glasno navijanje i podrška sa tribina mnogo će značiti našim fudbalerima. Kapije stadiona otvaraju se u 18 časova i 45 minuta.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio