Spartak pobedio Vojvodinu u Subotici

Utakmica 7. kola Mocart bet Super lige Srbije odigrana na Gradskom stadionu u Subotici, završena je pobedom Spartaka koji je na svoju rang listu pridodao nova 3 boda. Subotički prvoligaš FK „Spartak Ždrepčeva krv“, ostvario je pobedu rezultatom 2:0. protiv novosadske „Vojvodine“ u veoma uzbudljivoj utakmici.

Ovo je bija jedna od utakmica kada na terenu uradite sve kako treba ali rezultat to ne isprati. Nemam puno da zamerim mojim momcima, možda malo više koncentracije u nekim momentima. Znam da je za „Vojvodinu“ malo što se rezultata tiče ali načinom na koji smo igrali, kako smo stvarali šanse zadovoljan sam, čak su i promašaji bili igrački. Go košta, nas u ovom trenutku malo više. – izjavio je nakon utakmice Ranko Popović šef stručnog štaba „Vojvodina“ čestitavši ekipi Spartaka na pametnoj igri. Prema njegovom mišljenju, šest minuta nadoknade je previše zbog prekomernog „valjanja“ po terenu, i zbog takvih stvari neko bi trebao da se zamisli.

Sličnog razmišljanja, kada je u pitanju igra Vojovodine, imao je i Aleksandar Keržakov, šef struke Spartaka.

Danas smo imali veoma tešku utakmicu, bili smo u podređenom položaju i branili smo se ali smo znali da će ovako da bude. Čestitam celoj ekipi na dobroj energiji i dobroj koncentraciji na prekidima, dobro sko iskoristili šanse koje smo imali, protivnik to nije radio ali tako se dešava u fudbalu. – istakao je Keržakov, uz pohvalu i zahvalnost navijačima koji su došli da podrže subotičke fudbalere.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio