Fk Spartak predstavio nova pojačanja

Fudbalski klub „Spartak Ždrepčeva krv“ predstavio je danas 15. novembra nove ali kako kažu, i stare igrače u svom prvom timu. Ognjen Mudrinski, Nemanja Ćelasan i Jovan Lukić nova su Spartakova pojačanja, a sportski direktor kluba, Ljubiša Dunđerski kaže da je trinaest novih momaka ove sezone pristiglo u subotički prvoligaški klub.

Ognjen je napadač kojem želim da ponovi sezonu iz Maribora od pre godinu dana, Nemanja je igrač kalibra koji nama treba na centralnom beku i želim mu da ponovi igru od pre 2,5 – 3 godine, a Jovan je centralni vezni igrač sa kojim ćemo zatvoriti sve rostere. – rekao je Dunđerski i dodao da je prelazni rok rađen postepeno, umereno i polako kako se igrači sumnjivog porekla i kvaliteta ne bi gomilali.

U startu je dovedeno pet igrača jer ih je dosta i otišlo, a posle smo polako dodavali nove igrače. Birali smo igrački kadar po igračkom znanju, tako smo konačno dovodili i prave momke i dobre ljude jer je ovak klub najviše napravio kada je u svlačionici vladalo zajedništvo i po ljudskom i po igračkom kadru. Smatram da je prelazni rok urađen mnogo dobro. Sada samo treba da poslažemo kockice i da budemo na nivou koji sa ovim igračima i zaslužujemo. – istakao je sportski direktor FK „Spartak Ždrepčeva krv“, Ljubiša Dunđerski.

Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama ostvariti dobre rezultate, u mojoj karijeri bilo je perioda i sa boljim i sa manje boljim igrama, mislim da sam iskusniji i na meni je da se sa svojim zalaganjem izborim za prvih jedanaest i pomognem mladim igračima koliko mogu. – izjavio je napadač Ognjen Mudrinski, a njegov saigrač Nemanja Ćelasan je dodao: – Veoma sam srećan sto sam došao kući, nadam se da cu pomoći klubu mojim partijama, jer imam iskostvo.

Tek sam došao u Suboticu ali sam se oduševio sa momcima kakvi su ljudi. Čast mi je da igram sa njima i drago mi je da sam pored ovakvih igrača. Daću 101% od sebe. – poručio je Jovan Lukić, novo pojačanje Spartaka u ovoj sezoni.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio