Spartak u Subotici uzeo tri boda i protiv Voždovca

U osmom kolu Mocart bet Super lige Srbije, fudbaleri FK „Spartak Ždrepčeva krv“ savladali su ekipu FK „Voždovac“ iz Beograda, u utakmici na Gradskom stadionu, rezultatom 1:0.

Generalno o utakmici mislim da smo prvo poluvreme mi kontrolisali igru, možda čak i u potpunosti. Imali smo par opasnih napada ali nismo uspeli da ih realizujemo. Drugo poluvreme kao što smo i znali, Spartak je izašao agresivnije, bili su bolji u pritisku. Mislim da se igra ujednačila, a na kraju je odlučio jedan penal. Pobeda je zaslužena, mislim da nismo bili dovoljno konkretni i da smo zbog toga primili gol na kraju. – izjavio je Marko Savić, trener Voždovca nakon završene utakmice uz čestitke ekipi Spartaka na pobedi.

U prvom poluvremenu privikavali smo se na protivnika i na igru, u većem periodu tog dela utakmice smo se branili i gubili jednostavne lopte. Na poluvremenu su momci izašli sa dobrom reakcijom, ušli smo još jače i agresivnije, bili smo blizu njih i jači u duelima. Za sve što smo pokazali, za želju i volju bili smo nagrađeni penalom. – istakao je Aleksandar Keržakov, glavni trener FK „Spartak Ždrepčeva krv“.

U okviru devetog kola Super lige Srbije “Spartak Ždrepčeva krv” gostuje ekipi Novog Pazara.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio