Akcija odvoženja kabastog otpada ove nedelje u Bajmoku, Bikovu i Ljutovu

JKP “Čistoća i zelenilo” ove nedelje sprovodi jesenju akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije grada Subotica u mesnim zajednicama “Bajmok”, “Bikovo”, i “Ljutovo”.

Kontejneri za kabasti danas i sutra, 09. i 10. oktobra postavljeni su u mesnoj zajednici “Bajmok”, oba dana kod doma na Rati, i u ulici Kralja Tomislava, kod prodavnice „ Dom“, danas 09. oktobra na Kosovskom trgu, na parkingu kod prodavnice „ Sakal“ na ulazu u Bajmok i u Stanišićkoj ulici kod mlina, a 10. oktobra kod Poleta, na uglu ulica Pačirski put i Doža Đerđa i pre pijace, na raskrsnici. U mesnoj zajednici “Bikovo” akcija traje 11. i 12. oktobra, a kontejneri za kabasi otpad biće postavljeni na uglu ulica Đure Đakovića i Dalmatinske, na uglu ulica Bratstva i jedinstva i Ljubljanske ulice, na uglu ulica Đure Đakovića i Kosmajske, prvoga dana i kod crkve, i u Gabriću, na uglu ulica 10. i 11. nove. Drugoga dana kontejneri su postavljeni u Lamić kraju i u naselju Kongo.

Akcija odvoženja kabastog otpada ove nedelje završava u mesnoj zajednici “Ljutovo” a kontejneri će 13. oktobra biti smešteni kod odbojkaškog igrališta, kod voćnjaka, posle ćuprije, na levoj strani ispod topola, i u Maloj Baji, kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio