Partizan prejak zalogaj za Spartak ovoga puta

U okviru 12. kola Mocart bet Super lige Srbije fudbalski klub “Spartak Ždrepčeva krv” ugostio je beogradski “Partizana”, u petak, 20. oktobra, na Gradskom stadionu u Subotici. Utakmica je završena rezuletatom 3:0 za gostujuću ekipu.  

Moram da pohvalim kolegu koji je odlično pripremio tim, znao je kako igramo, zatvorio je srednju zonu i nama je bio teško da probijemo taj blok. Pohvalio bih i igrače Spartaka koji su danas bili izuzetno fer i korektni što nije uobičajno i sa te strane moje iskrene čestitke subotičkom timu. Nama je svaku utakmicu izuzetno teško igrati jer smo pod velikim pritiskom. – rekao je Igor Duljaj, šef stručnog štaba Partizana dodavši da njegova ekipa nije posebno briljirala ali je svakako izuzetno teško postići tri gola protiv Spartaka.

Čestitm Partizanu na pobedi, što se tiče igre ne može se pobediti utakmica ako se drugo poluvreme ne odigra kao i prvo i ako se šanse ne realizuju. Prvo poluvreme smo dobro krenuli, sa dobrim šansama. U ovakvim utakmicama jedna ekipa napada, a druga se brani, ko postigne prvi gol, na tu stranu će i pobeda da ode. – istakao je šef stručnog štaba Spartaka, Aleksandar Keržakov nakon utakmice, uz naglasak da je Partizan veoma dobar tim, ali da je pred Spartakom još dosta utakmica i da im je jasno čemu treba u budućnosti da streme.

Spa

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio