Radionica “Empatija u praksi” u organizaciji AIESEC-a

Do petka, 20. oktobra Subotica je i dalje mesto održavanja Drugog Festivala mentalnog zdravlja koji ove godine obeležava geslo “Mentalno zdravlje je univerzalno ljudsko pravo”.

Sugrađani su u prilici da posete veliki broj radionica i manifestacija koje govore o empatiji, glavnoj temi ovogodišnjeg festivala, a tim povodom sutra, 18. oktobra, od 18 do 19:30 časova u RISC Ekonomski fakultet, u ulici Adolfa Singera 12/A organizuje radionicu “Empatija u praksi”. Organizator je AIESEC, Lokalni komitet iz Novog Sada, a broj učenika ograničen je na 70 osoba od 18 do 30 godina. Od 18 do 20 časova u Gradskom muzeju održaće se radionica “Upoznaj me da bi me razumeo” u organizaciji DES doo Subotica, za učenike srednjih škola. Boj je ograničen na 15 osoba koje se mogu prijaviti na [email protected].

Od 19:15 do 20:45 časova Učiteljski fakultet na mađarskom jeziku organizuje radionicu “Na tragu naših osećanja”, u saradnji sa Udruženjem “Iuventus Ventus”. Ulaz je slobodan za sve osobe od 15 do 35 godina.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio