Raspisan konkurs za sufinansiranje obuke poljoprivrednih proizvođača u oblasti pčelarstva

Grad Subotica raspisuje Konkurs za sufinansiranje obuke poljoprivrednih proizvođača u oblasti pčelarstva na teritoriji Grada Subotice u 2023. godini.

Predmet konkursa je dodela sredstava registrovanim udruženjima pčelara na teritoriji Grada Subotice u cilju diverzifikacije poljoprivredne proizvodnje kroz sticanje novih znanja. Ukupan iznos sredstava namenjen za podršku udruženjima pčelara u oblasti poljoprivrede iznosi 1.000.000 dinara, i to za stručno osposobljavanje i aktivnosti sticanja veština i pokazne aktivnosti u 2023. godini. Maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi je do 200.000 dinara, a pravo učešća na Konkursu imaju registrovana udruženja pčelara.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti na adresu Grad Subotica, Komisija za sprovođenje konkursa za sufinansiranje programa udruženja u oblasti poljoprivrede, Trg slobode 1, 24000 Subotica ili lično u pisarnici Gradske uprave Subotica, svakog radnog dana od 7:30 do 14:30 časova. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona broj 024/626-871.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio