Spartak sa tri gola u mreži završio protiv Čukaričkog u Subotici

U okviru desetog kola Mocart bet Super lige Srbije, fudbaleri FK „Spartak Ždrepčeva krv“ odigrali su utakmicu protiv gostujuće ekipe FK „Čukarički“ iz Beograda. Utakmica u Subotici završena je rezultatom 3:0 za goste.

Zahvalio bih se domaćinima na gostoprimstvu i čestitao bih njihovim igračima na fer i korektnoj igri, a takođe i mojim igračima na zasluženoj pobedi. Dobro su ušli u utakmicu, rad i treninge iz prethodnog perioda danas smo i ostvarili. Ja nisam čovek euforije, mislim da smo na dobrom putu, tek mesec dana sam trener. Mislim da nam je trebalo malo vremena da savladamo neke stvari koje se tiču ofanzivne i defanzivne igre, danas ćemo da proslavimo, a već od četvrtka čekaju nas utakmice u Evropi. – istakao je Igor Matić, trener FK „Čukarički“ iz Beograda.

Čestitam protivniku, večeras je Čukarički zasluženo pobedio, bili su jednostavno jači. Prvi gol smo primili veoma brzo , a on je uticao na dalji tok utakmice. Nismo bili dobri u napadu, a kada ne daš gol teško da možeš i da pobediš. – poručio je Aleksandar Keržakov, šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“.

U narednom, 11. kolu Super lige Srbije, subotički prvotimci odmeriće snage protiv ekipe „TSC“ iz Bačke Topole, u nedelju, 8. oktobra.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio