Akcija odvoženja kabastog otpada u mesnim zajednicama “Novo Selo”, “Mali Bajmok” i “Gat”.

JKP “Čistoća i zelenilo” ove nedelje sprovodi jesenju akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije grada Subotica u mesnim zajednicama “Novo Selo”, “Mali Bajmok” i “Gat”.

Kontejneri za kabasti otpad danas i sutra, 27. i 28. novembra postavljeni su u mesnoj zajednici “Novo Selo”, na uglu ulica Mičurinove i Trogirske, na uglu ulica Metohijske i Marka Marulića, na početku ulice Laze Mamužića, na Bajskom putu kod okretišta, na uglu ulice Marije Bursać iza parka i na uglu Beočinske ulice i Bajskog puta. U sredu i četvrtak, 29. i 30. novembra akcija se seli u mesnu zajednicu “Mali Bajmok”, a kontejneri za kabasti otpad nalaziće se na uglu Sivačkog puta i ulice Braće Milašina, na uglu ulica Ivana Sarića i Durmitorske, na uglu ulica Albe Franciškovića i Batinske, između ulica Radoja Vujoševića i Kisačke, na uglu ulica Baranjske i Fočanske ulice, na uglu Somborskog puta i Batinske ulice i u Crvenom selu, na uglu Tavankutskog i Somborskog puta.

Akcija odvoženja kabastog otpada ove nedelje završava u mesnoj zajednici “Gat” a kontejneri će u petak, 01. decembra biti postavljeni na uglu ulica Bartola Kašića i Ruđera Boškovića, na uglu ulica Ivana Kukuljevića i Dragojle Jarnjević, na uglu ulica Marka Oreškovića i Banatske, na uglu ulica Velebitske i Gundulićeve i na sredini Velebitske ulice kod dečijeg igrališta.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio