Aleksandar Keržakov nije više na klupi Spartaka

Na jučerašnjem sastanku, Fudbalski klub “Spartak” i dosadašnji trener, Aleksandar Keržakov sporazumo su raskinuli ugovor i razišli se u prijateljskom tonu, sa ciljem da se pronađe način za izlazak iz rezultatske krize.

Obostrani zaključak bio je da bi promena unutar stručnog štaba, u ovom trenutku, bila najbolje rešenje za klub. FK “Spartak” se zahvaljuje bivšem treneru Aleksandru Keržakovu na dosadašnjoj više nego korektnoj saradnji.

Desio se pad u poslednjih nekoliko utakmica i tim je upao u krizu iz koje nije uspeo da se izvuče, neke kockice se nisu složile nakon čega su došli i lošiji rezultati. Aleksandar je izvandredan čovek i trener i ovim putem mu se lično zahvaljujem na svemu učinjenom. Svima u klubu nam je drago što smo sarađivali sa svetskom fudbalskom legendom i žao nam je što saradnja nije potrajala duže. Želim mu puno sreće u nastavku karijere – poručio je predsednik FK kluba “Spartak”, Nikola Simović.

Najnovija informacija je da se trener Nenad Lalatović se vraća u srpski fudbal i preuzima FK “Spartak”, svoj 15. klub u trenerskoj karijeri.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio