Bratislav Gašić obišao pripadnike MUP-a u Pirotu

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Bratislav Gašić obišao je juče pripadnike MUP-a u Pirotu i Regionalnom centru granične policije prema Bugarskoj koji učestvuju u akcijama suzbijanja iregularnih migracija.

Gašić je tom prilikom razgovarao sa komandantom Žandarmerije Sašom Kosovićem, nakon čega je konstatovao da policija na ovom području posvećeno radi i ulaže maksimalne napore, baš kao i na severu naše države, da bi očuvala bezbednost svih građana, s obzirom na povećan priliv migranata.

On je predočio da 95 odsto migranata dolazi u Srbiju iz pravca Bugarske i Severne Makedonije, istakavši da će pripadnici MUP-a preduzeti sve mere i radnje kako bi sprečili prelaske iregularnih migranata u našu državu. Ministar je naglasio da srpska policija ima nultu toleranciju prema svakoj vrsti kriminala, kao i da će biti istrajna i odlučna u borbi protiv krijumčarenja migranta. Prema njegovim rečima, policija se neće povući sa ovog područja, kao ni sa Horgoša, sve dok i poslednji krijumčar ne bude pronađen i uhapšen.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio