Pobedom na ATP masters turniru u Torinu Nova Đoković je zaradio novih 500 bodova

Najbolji teniser planete Novak Đoković osvojio je završni ATP masters turnir u sezoni, po sedmi put u karijeri, pošto je sinoć u Torinu pobedio Italijana Janika Sinera sa 6:3, 6:3. Srpski teniser je ovom pobedom stigao do 98. trofeja u karijeri, a sedmog ove sezone pri čemu je osvojio 2.201.000 dolara. Kada se tome doda 2.210.500 iz prethodnih rundi, dobija se cifra od 4.400.000 dolara sa ovog turnira.

Novak je došao i do novih 500 bodova za ATP listi, što znači da će imati ukupno 11.245 na narednoj ATP listi čime će još više uvećati svoju prednost nad ostalim teniserima. Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je sinoć najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću osvajanje sedme titule na završnom ATP mastersu u Torinu.

Novače, čestitam Vam na briljantnom ostvarenju – osvajanju rekordne, sedme titule na završnom ATP mastersu u Torinu. Vaše majstorstvo ne zna za granice. Nastavljate da ispisujete nove stranice istorije belog sporta i da nas činite beskrajno ponosnim. Hvala Vam za svu radost –  navodi se u čestitki prvog potpredsednika Vlade.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio