Spartak kod kuće pao pred kolena Radničkom iz Kragujevca

Juče je odigrana utakmica 14. kola Mocart Bet Super lige Srbije između subotičkog „FK Spartak Ždrepčeva krv“ i FK „Radnički“ iz Kragujevca. Utakmica je završena porazom Spartaka i rezultatom 3:1 u korist gostujuće ekipe.

Mislim da je pobeda Radničkog sasvim zaslužena, prvo poluvreme smo hteli da dominiramo mada je Spartak dobro stajao u defanzivnom bloku. Dva puta su dobro izašli iz kontra napada i mogli da nas ugroze, mislim da smo u zadnjoj trećini terena premalo uzimali rizika. U drugom poluvremenu smo se dogovorili šta želimo, bili smo bolji jer nismo smeli da propustimo utakmicu i izgubimo bodove. Gol smo primili u zadnjim minutima, kao u utakmici protiv Lučana, zbog čega sam ljut – rekao je Feđa Dudić, šef stručnog štaba FK“Radnički“ iz Kragujevca izrazivši želje da će se njegova ekipa naći u prvoj polovini na listi Super lige Srbije.

Ako gledamo celu utakmicu, pobeda gostiju je zaslužena. Prvo poluvreme nije bilo loše i sa naše strane utakmica je bila ravnopravna. Velika razlika bila je nakon ulaska u drugo poluvreme, imali smo dosta pozicionih grešaka. Videli smo da je na samom početku drugog poluvremena bilo dosta grešaka sa naše strane i da je protivnik imao inicijativu, nažalost ako nastavimo da igramo, kako smo danas u drugom poluvremenu, rezultat će biti sličan – izjavio je Aleksandar Keržakov, šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeba krv“ nakon utakmice. Strelac jedinog gola za Spartak bio je Andrej Toodoroski u 86. minutu.

Foto: Fk Saprtak Ždrepčeva krv/facebook

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio