Spartak protiv Radnika u petak 01. decembra na Gradskom stadionu u Subotici

U okviru 17.  kola Mocart bet Super lige Srbije FK “Spartak Ždrepčeva krv” biće domaćin na utakmici protiv FK “Radnik” iz Surdulice. Utakmica se igra sutra, 01. decembra na Gradskom stadionu, a početak je zakazan za 18:30 časova.

Još jednom bih čestitao pobedu Spartakovim igračima protiv ekipe IMT-a, to je bila moja prva utakmica i važna pobeda, kako za mene tako i za igrače. Ovo će biti prva utakmica Spartaka na domaćem terenu otkako sam ja trener, ekipa Radnika iz Surdulice apsolutno ne zaslužuje poslednje mesto na tabeli. Njih je preuzeo bivši trener Spartaka, Milan Milanović kojeg veoma cenim i znam da će ovo biti preteška utakmica. Imperativ je naša pobeda, a za utakmice za koje se unapred govori da ćemo pobediti, znam da su uvek one najteže. Najviše me raduje što naši fudbaleri dolaze na trening nasmejani i sa njega isto tako i odlaze, to znači da vlada dobra atmosfera iz koje se prave dobri rezultati – izjavio je Nenad Lalatović, šef sturčnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv” dodajući da su Subotičani dobro analizirali ekipu Radnika i da se nadaju još jednoj pobedi.

Iako zvuči kao floskula, svako ko prati Super ligu zna da nema lakih pobeda. Nikako se ne zavaravamo i znamo šta nam znači pobeda i dodatna tri buda. Pobeda protiv IMT-a uticala je da dodatno popravimo naše raspoloženje – izjavio je Dejan Kerkez, prvotimac Spartaka naglasivši da je pobeda Spartaku jedina ambicija.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio