Vlade Jovanović novi trener KK Spartak Office Shoes

Košarkaški klub Spartak Office Shoes i trener Vladimir Đokić sporazumno su prekinuli saradnju započetu aprila ove godine.

Klub se zahvaljuje treneru Đokiću na ogromnom trudu, radu i velikom profesionalizmu koji je pokazao tokom svog boravka u klubu i želi mu mnogo uspeha u daljem profesionalnom radu i karijeri. – navodi Uprava košarkaškog kluba “Spartak Office Shoes”-a i ujedno obaveštava da je iskusni, podesetogodišnji Vladimir “Vlade” Jovanović novi strateg subotičke ekipe.

Jovanović je, kako se navodi, kratko nastupao za čačanske klubove Železničar i Borac, a od 2005. godine je pomoćnik Duška Vujoševića u beogradskom Partizanu. Samostalno je vodio Partizan, ukrajinski Donjeck, Igokeu, rusku Lokomotivu iz Kubanja, kineski Šendžen, Mega Basket, podgoričku Budućnost. Sa Partizanom je osvojio ABA ligu, dva prvenstva i dva kupa Srbije, sa Igokeom prvenstvo BiH. U ABA ligi ima učinak od 87 pobeda i 60 poraza, a trenirajući reprezentaciju Srbije do 18 godina, osvojio je dve zlatne medalje na Evropskim prvenstvima, 2009. i 2017. godine.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio