Humanitarna akcija „Za Sofijin siguran korak“ u petak u Dečjem pozorištu

Subotičko udruženje “Mladi i igra” u petak, 22. decembra organizuje još jednu humanitarnu akciju pod nazivom “Za Sofijin siguran korak”, koja za cilj ima prikupljanje sredstava kako bi Sofija Bančević zakoračila svoj prvi korak. Akcija će se održati u Dečjem pozorištu Subotica sa početkom u 12 časova.

Udruženje “Mladi i igra” postoji još od 1997. godine, a predstojeća humanitarnma akcija sprovodi se u sklopu projekta “Štitiš me, štitim te”, koji je podržao i Grad Subotica.

– Pozivam sve sugrađane da sa svojom decom, na poslednji radni dan škole u ovom polugodištu, dođu i pomogu da se sakupe novčana sredstva. Veliki je blagoslov nekome pomoći, više nego kada neko pomogne tebi” – izjavila je Milanka Stankić, predsednica Udruženja „Mladi i igra“ i koordinatorka projekta “Štitiš me, štitim te” dodajući da je cela akcija organizovana u saradnji sa Udruženjem „Mladi i igra”, Akademijom „Korak” i pozorišnom trupom „Koračak”.

Tim povodom će i Akademija “Korak”, istoga dana od 10 časova u svojim prostorijama u ulici Đure Đakovića održati preventivni skrining pregled ravnih stopala.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio