Spartak protiv Novog Pazara u četvrtak, 21. decembra

Utakmica vanrednog devetog kola Mocart bet Super lige Srbije između FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i FK „Novi Pazar“ odigraće se u četvrtak, 21. decembra na Gradskom stadionu u Novom Pazaru. Početak utakmice zakazan je za 15 časova.

– Ovo je poslednja utakmica za nas u ovoj godini, a mogu reći i najteža moguća. Teža i od utakmice sa Crvenom Zvezdom, jer u duelu protiv njih, svi očekuju da će Zvezda pobediti. Moram ipak naglasiti da nas Zvezda nije nadigrala već nas je pobedila iz prekida. Idemo u Novi Pazar, to je klub kojeg cenim i respektujem, uvek sam imao lep odnos sa njima. Oni su trenutno četvrti na tabeli i imaju niz dobrih rezultata i ako nekome želim Evropu, želim njima. Čeka nas teška utakmica ali me raduje što moji momci igraju dobro, od mogućih 12 uzeli smo 50 odsto bodova – poručio je Nenad Lalatović, šef stručnog štaba FK Spartak „Ždrepčeva krv“.

– Voleo bih da pobedimo i zabeležimo tri boda, ali je mali hendikep za nas što nam se Kerkez juče povredio na terenu, a takođe utakmicu neće igrati ni Đurasvić koji trenutno ima nekoliko ponuda i verovatno će u prelaznom roku napustiti klub. On je sigurno jedan od najboljih zadnjih veznih igrača u našoj ligi. Svi Spartakovi igrači su spremni i orni, analizirali smo utakmicu i znamo šta trebamo raditi, moramo da sredimo greške da bi došli do, za nas povoljnog rezultata – zaključio je Lalatović pred utakmicu.

– Očekuje nas teška utakmica protiv organizovanog protivnika sa dobrim pojedincima. Moramo biti maksimalno fokusirani i spremni ukoliko želimo da osvojimo tri boda, koja su nam jako važna što bodovno na tabeli, što na našem psihološkom planu – naglasio je Aleksandar Bulić, prvotimac subotičkog Spartaka

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio