Spartak u Pančevu protiv Željezničara za nova tri boda

U okviru 19. kola Mocart bet Super lige Srbije očekuje nas utakmica u kojoj subotički FK „Spartak Ždrepčeva krv“ gostuje FK „Železničar“ iz Pančeva. Utakmica se igra sutra, 09. decembra na stadionu „Mladost“ u Pančevu, a početak je zakazan za 18:30 časova.

Ovo će biti do sada naša najteža utakmica jer „Želja“ iz Pančeva ne zaslužuje mesto na tabeli koje ima. Dolaskom novog trenera taj tim se pridigao i pojavila se nova energija, „Želja“ već poslednjih par godina pokazuje da se radi o jednom ozbiljnom klubu. Gospodin koji vodi taj klub je na svakom njihovom treningu i utakmici, igrački kadar je iskusan, to su superligaški igrači gde u svakom trenutku mogu svaku ekupu da pobede – izjavio je Nenad Lalatović, šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i dodao da je u pitanju ekipa koja često zna da menja formacije i često ima dobre šanse i sopstveni stil igre.

Mi smo ih dobro analizirali ali nas neće čekati nimalo lak meč, ja ih cenim i poštujem i oni će sigurno po kvaklitetu igre i organizaciji kluba izbeći ispadanje iz lige. Ono što me raduje je što moji igrači ispunjavaju sve zahteve u igri koje ja tražim od njih. U poslednje dve utakmice nismo primili nijedan pogodak, postigli smo dva, dovoljno je bilo da smo od mogućih šest bodova otkada smo zajedno uzeli svih šest. Cilj nam je da nastavimo niz i da se vratimo u našu Suboticu neporaženi, sa osvojenim bodovima – poručio je Lalatović naglasivši da ekipa uvek ide na sva tri boda ali da će biti zadovoljan ukoliko se subotička ekipa vrati neporažena.

Mislim da smo prošle dve utakmice odradili sve ono što je šef tražio od nas, mislim da nam je on doneo novu energiju, da drugačije igramo i da smo dosta agresivniji što je jako bitno u ovoj ligi jer ovde, ako želiš da pobediš, moraš imati dovoljno želje – izjavio je provtimac Nemanja Ćelasan dodajući da će, ukoliko budu igrali kao i do sada, Spartakov tim ostvariti dobar rezultat, odnosno pobedu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio