Zvezda pred derbi napunila mrežu Spartaka

Utakmica 19. kola Mocart bet Super lige Srbije između FK „Spoartak Ždrepčeva krv“ i FK „Crvena Zvezda“ koja je sinoć, 16. decembra odigrana na Gradskom stadionu u Subotici završena je rezultatom 4:1 za gostujuće crveno bele.

Bilo nam je važno da dobijemo ovu utakmicu jer smo znali da se takmičimo u teškoj utamici protiv dobgor tima, dobrog trenera i motivisane ekipe. Dali smo četiri gola, a primili jedan, nažalost i to je deo fudbala – izjavio je šef stručnog štaba FK „Crvena Zvezda“, Barak Bahara.

Čestitao bih i jednoj i drugo ekipi na prikazanoj igri, a Zvezdi na zasluženoj pobedi. Mislim da je rezultat previsok, imali smo naše šanse u prvom poluvremenu gde smo mogli postići pogodak. Dobili smo dva gola gde su udarci bili izvedeni glavom, a i u poslednjem golu najviše zameram mojoj ekipi što smo od četiri gola, tri primili iz prekida. Nas nije bilo po centrali gde smo trebali biti zgusnuti, to sam tražio od mog tima. Zadovoljan sam pristupom moje ekipe, Crvena Zvezda u prvom poluvremenu apsolutno nije bila bolja od nas, bilo je izjednačeno. Drugo poluvreme, kada ekipa ode od mene i kada ne mogu da ih dozovem, to kao da su drugi igrači. Četvrti gol u takoreći zadnjoj sekundi mi je jako zasmetao kao treneru. Oni će sada morati mnoge stvari da promene – istakao je Nenad lalatović, šef spartakovog stručnog štaba dodajući da subotički tim očekuje utakmica sa Novim Pazarom gde moraju biti mirne glave i ostvariti dobar rezultat.

Prema Lalatovićevim rečima, od pripremnog perioda moraće biti mnogo agresivnijji, spremniji, poslušniji i odgovorniji.

Dovešćemo još dva, tri nova igrača da Spartak bude među prvih osam, to je moja velika želja. Mislim da bi realan rezultat bio 2:3, mislim da nismo zaslužili da izgubimo sa ovako visokim rezultatom – rekao je vidno uzbuđen Lalatović.

Meč je obeležio i jubilej tri igrača Spartaka, Kerkeza. Ćalasana i Đurasovića koji su za plavo bele odigrali stotu utakmicu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio