Gradska biblioteka Sombora uručila je zahvalnicu NSZ-u

U Somboru je prethodne nedelje održana Svečana akademija povodom 165 godina od osnivanja Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“. Svojim prisutvom ovaj jubilej su podržali predstavnici Ministarstva kulture, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, predstavnci Grada Sombora, brojih institucija, Biblioteke matice srspke, Biblioteke grada Beograda, kulturnih ustanova i brojni drugi gosti.

Tom prilikom dodeljene su zahvalnice najvernijim čitaocima i brojnim saradnicima među kojima je zahvalnica uručena i Filijali Sombor Nacionalne službe za zapošljavanje.

Ispred Filijale Sombor zahvalnicu je primila Svjetlana Nešić koja je obraćajući se prisutnima, u ime kolektiva NSZ, zahvalila na ovom priznanju i istakla značaj ove saradnje koja datira još od 2007. godine, tokom koje su sprovedeni brojni javni radovi sa ciljem digitalizacije svih časopisa i knjiga i uređenjem arhivske građe. Takođe je navela da je sprovođenjem ovih javnih radova zaposleno 96 nezaposlenih lica među kojima je značaj broj osoba sa invaliditetom.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio