Isključenja struje za 25. januar

Elektrodistribucija „Subotica“ obaveštava građane da će usled radova na elektroenergetskim objektima, danas, 25. januara doći do prekida u isporuci električne energije, i to od 09 do 10 časova bez struje će biti građani Donjeg Tavankuta u ulicama deo Matka Vukovića između 26. Nove i Tesline, u ulici Nikole Tesle između Rade Končara i Matka Vukovića, kao i na parnoj strani u ulici Žarka Zrenjanina.

Od 11 do 12 časova struje neće biti u naselju Aleksa Šantić, u ulicama i delovima ulica Lička, Hercegovačka, Nikole Tesle, Školska, Osme Vojvođanske, deo Somborskog puta, deo Branka Ćopića, Mađarsko naselje, Sever i Solunskih dobrovoljaca sa okolinom. Od 12:30 do 13:30, takođe u naselju Aleksa Šantić, bez dtruje će ostati žitelji ulica i delova ulica Somborski Put između brojeva 4 i 38 i u Školskoj ulici.

Kada je u pitanju Bačka Topola, električne energije od 08:30 do 14:30 neće biti u ulicama: Zanatlijska, Žikice Jovanovića, Radnička, Vašingtonska, Dravska, Matije Gubca, Vase Pelagića, Proleterska, Neretvanska, deo Senćanskog puta, deo Kiš Ferenca i deo Edvarda Kardelja.

Za sve ostale informacije možete pozvati Elektrodistribuciju “Subotica” na telefon 024/619-300.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio