Kreme za lice sakrili u rernu

Još jedan u nizu nesvakidašnjih pokušaja krijumčarenja otkriven je 20. januara 2024. godine na graničnom prelazu Kelebija, kada su carinici u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj da skoro 10.000 evra vredne kreme za lice budu prokrijumčarene u rerni jednog korišćenog šporeta.

Prekršaj je otkriven kada je na red za ulaznu kontrolu pristigao kombi stranih registarskih oznaka, kojim je iz Beča ka našoj zemlji putovalo troje putnika. Oni su službenicima na granici rekli da sa sobom nose samo lični prtljag, dok je vozač prijavio i jedan polovan električni šporet. Međutim, ubrzo su ispod srednjeg sedišta otkrivene neprijavljene kartonske kutije pune krema za lice poznate nemačke kozmetičke kuće. Carinici su nastavili kontrolu i tada deo krema zatekli u rerni prijavljenog upotrebljavanog šporeta, kao i u torbama sa ličnim stvarima putnika.

Vrednost preko 250 otkrivenih krema za lice robne marke “Marbert“ procenjena je na gotovo 10.000 evra i one su zajedno sa vozačem i vozilom predate policiji u dalju nadležnost.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio