U subotu Svetosavski bal sa specijalnim gostima

U Srpskom kulturnom centar “Sveti Sava”, zadužbina Dušana Radića u toku je “Svetosavska nedelja” koja će trajati do subote, 27. januara.

Svetosavska nedelja je kulturno-duhovna manifestacija koju SKC “Sveti Sava” organizuje od svog osnivanja, već 32. godine. Ova kulturna manifestacija za cilj ima da afirmiše srpsku duhovnost i kulturu, da širi i štiti najznačajnije vrednosti naše istorije, tradicije i stvaralaštva.

Danas, 26. januara, od 19 časova organizuje se Svečana akademija, na kojoj će učestvovati članovi Dečjeg crkvenog hora „Emanuil“, učenice Muzičke škole Subotica – Odsek za tradicionalno pevanje, učenici Gimnazije ,,Svetozar Marković“ i Violeta Radić. Program su pripremili Sava Samardzić, Tamara Štricki, Rafaila Stokin i Jelena Strelarac.

Kruna Svetosavske nedelje, kao i svake godine, biće “Svetosavski bal” koji će se održati u subotu, 27. januara, u restoranu „Spartak“. Početak je zakazan za 20 časova, a manifestaciju će uveličati i specijalni gosti, Danka Stojiljković, Zorana Pavić i Renato Henc.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio