Gala veče Klizačkog kluba „Spartak“ – FOTO

Uz brojne gledaoce sa tribina koji su juče posetili Gradsko klizalište Subotica, takmičari i rekreativci Klizačkog kluba “Spartak” izveli su svoje programe i oprostili se od klizališne sezone 2023/24.

Prisutni su imali priliku da uživaju u sat i po vremena dobre muzike, zabavnim programima 57. dece koji su izveli 23 nastupa. Po uzoru sa velika takmičenja, svaki klizač izveo je svoj performans na zadatu muziku i koreografiju, a nakon otklizanih sastava, plišane igračke, cveće i slatkiši bacane su sa tribina u znak podrške učesnicima. Uz poznate pesme Stinga, Šakire i brojne hitove fimske muzike, devojčice i dečaci pokazali su kako se vrte piruete, skače flip ili kadet i brojni drugi skokovi, kako se izvode spirale, meseci i razni elementi koji krase ovaj zimskli sport.

– Prezadovoljna sam nastupima takmičarki, rekreativaca i najmlađih članova. Ova sezona je završena, a naredna startuje od decembra. Do tada će neki od naših klizača imati priliku da pokažu svoje umeće na takmičenjima, prvo sledeće održaće se u subotu, 09. marta u Novom Sadu, a ispred Klizačkog kluba “Spartak” iz Subotice na Kupu Vojvodine takmičiće se osam devojaka – poručuje Maša Ćurčija, trener umetničkog klizanja KK „Spartak“ iz Subotice.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio