Narodno pozorište Subotica poklanja Koncert za zaljubljene

Na inicijativu upravnika Miloša Nikolića, a u znak zahvalnosti na podršci, Narodno pozorište Subotica i ove godine svojoj publici poklanja Koncert za zaljubljene, koji će se održati danas, 14. februara, sa početkom u 19:30 časova na Sceni Jadran. Dušan Birač-vokal, Nina Birač-violinistkinja i Milena Milovanović-pijanistkinja, predstaviće se izabranim kompozicijama iz najpoznatijih svetskih filmskih ostvarenja i mjuzikala kao što su Jadnici, Priča sa zapadne strane, Kosa, Mulen Ruž, Fantom iz opere, Čarobnjak iz Oza i drugih.

-Koncert za zaljubljene poklonili smo publici i prošle godine i, zbog izuzetnih reakcija nastojaćemo da ovo postane tradicionalan i dragocen koncept i način da se zahvalimo svima koji su uz nas. Melodije iz filmova i mjuzikala često su povezane sa posebnim trenucima i pričama. One nose dozu nostalgije i sećaju nas na važne životne trenutke, stvarajući jedinstveno iskustvo za sve nas. Umetnost je jedan od najdragocenijih poklona koji možete dati, a ovakva raznolikost muzičkih žanrova pruža doživljaje koje će publika pamtiti – poručio je upravnik Narodnog pozorišta Subotica, Miloš Nikolić.

Ulaznice za koncert su besplatne i mogu se rezervisati i podići na biletarnici Scene Jadran od 10 do 13 časova i od 18 do 19:30 časova. Sve ostale informacije možete dobiti na telefon 557-436.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio